Du var på väg att besöka en
farlig webbsida


Vi blockerar vissa webbsidor i vårt nät så att du inte ska råka ut för virus, bedrägeriförsök eller andra skadliga programvaror. Nätskyddet går att stänga av och sätta på i Mitt Företag. Men vi rekommenderar att du behåller skyddet på, annars riskerar du att utsättas och kan få såväl personlig information stulen som att få mobilen hackad eller förstörd av virus.

 

Frågor och svar

  • Det snabbaste sättet är att stänga av Nätskydd och sedan besöka sidan igen. Du stänger av i Mitt Företag under fliken Tjänster > Nätskydd. Kom ihåg att sätta på Nätskydd igen!

  • Nätskydd är aktiverat hela tiden om inte du eller administratören på ditt företag har stängt av det. Kontrollera om Nätskydd är på i Mitt Företag under fliken Tjänster > Nätskydd.

  • Nätskydd är ett filter som blockerar sidor som innehåller virus, bedrägeriförsök eller andra skadliga programvaror som kan försöka stjäla personlig information från dig. Du skickas istället vidare till en sida som informerar om att sidan du tänkte besöka är skadlig.

    Nätskyddsfiltret uppdateras varje dag, eftersom nya försök till bedrägeri pågår hela tiden.

  • Vi rekommenderar att du alltid har Nätskydd påslaget, för din egen säkerhet. Vill du ändå stänga av Nätskydd kan du som användare göra det i Mitt Företag under fliken Tjänster > Nätskydd.

  • Nätskydd är alltid aktiverat från början i våra företagsabonnemang. Vill du kontrollera om Nätskydd är på kan du som användare göra det i Mitt Företag under fliken Tjänster > Nätskydd.

Det här är Nätskydd

Det säkraste sättet att surfa är på mobilnätet. Och med Nätskydd blir det ännu säkrare. Vi övervakar Internet och blockerar webbsidor som kan vara farliga så att du kan fortsätta surfa utan att oroa dig.

Nätskyddsfiltret uppdateras varje dag, eftersom nya försök till bedrägeri pågår hela tiden. Men det gäller ändå att vara försiktig, farliga och falska sidor är oftast väldigt välgjorda och webbadresserna är snarlika originalen. Så se till att vara uppmärksam när du surfar.