Sommarerbjudanden!

Om vi säger en högtalare utan extra kostnad, vad säger du då? Eller en sprillans ny mobil till ett billigare pris? Vi fixar!

Sommar, sol och iPhone 12

Nu sänker vi priset på iPhone 12 och 12 mini. Surfa obegränsat i 5G och spara upp till 2 880 kr!

Chatta med oss

Vi hjälper dig med all rådgivning digitalt via chatt, telefon eller video alla vardagar.

Mot molnet!

På väg mot molnet? Då ska du inte missa vår senaste guide där vi listar fem skäl till varför SD-WAN är den bästa nätverkslösningen för företag som vill utvecklas och expandera.

Vi har slagit på 5G

Nu kan uppemot en halv miljon abonnenter surfa 5G-snabbt i Stockholm. Och snart händer samma sak i Göteborg och Malmö. Redan 2023 kommer 99,9% av Sveriges befolkning ha tillgång till 5G.

Växeln hallå, hallå!

Telenor One X växel är sommarens smartaste sätt att hantera jobbet on the go. Ta emot, koppla och fördela samtal var du än är. Just nu bjuder vi på startavgiften värd 1 495 kr.

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik vägleder gärna ditt företag med unika kommunikationslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina uppgifter så kontaktas du snart.

Alla företag är olika.
Vilka behov har ni?

Vi förstår att kommunikationsbehoven skiljer sig mellan olika företag. För att ta reda på vilka kommunikationslösningar som behövs för just ditt företag så kan du göra vår behovsanalys. Det tar bara en minut!

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät