Telenor Tech

Från 1G till 4G, och nu 5G. För varje generations uppkoppling har vi hjälpt våra kunder att ta steget in i framtiden. Men sättet vi gjort det på har förändrats för varje skifte. Från att erbjuda enskilda tjänster som förenklar vardagen för individen, till ekosystem som gör hela samhällen smartare. Här kan du läsa mer om våra lösningar inom bland annat Internet of Things, säkerhet och nätverk.

Mer och mer 5G

Nu fortsätter utrullningen av 5G! Redan 2023 kommer de flesta i Sverige ha tillgång till 5G och därmed kunna dra nytta av nästa generations mobilnät som är snabbare, stabilare och säkrare.

Smartare nätverk

SD-WAN är helhetslösningen som ger ditt företag ännu bättre prestanda, större flexibilitet än någonsin och säkerhet ända ut i det trådlösa wifi-nätet.

Säkerheten först

Det ska vara enkelt att göra rätt, då kommer fler att jobba säkert. Sov gott på natten med trygga molntjänster, skydd mot attacker och säker hantering av kunddata och annan information.

Internet of Things

IoT ger nya affärsmöjligheter och öppnar för en helt ny marknad inom innovation och teknik. Vi erbjuder allt från koncept och design till drift och intäktsskapande.

Samla allt i Teams

Smart kommunikation via Microsoft Teams är en molnbaserad telefonilösning som ger dig oändliga möjligheter att jobba smartare och enklare.

IT-hjälp? Vi löser!

Telenors experter med lång och bred IT-erfarenhet kan stärka ditt företag med riktig spetskompetens. Både till korta projekt och långsiktiga strategiska mål.

Vad är nästa steg för ert företag?

Vill du komma i kontakt med någon av våra specialister för att få rådgivning kring vilka lösningar som passar dig och ditt företag bäst? Lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss inom kort.