Sök på din order av iPhone X

Allt kring köp och leverans av iPhone X

Har du nyligen köpt en iPhone X eller funderar du på att köpa den? Här samlar vi vanliga frågor och ger dig aktuell leveransstatus.

Vanliga frågor vid köp

• Vad kostar iPhone X?

Det beror på vilken minnesstorlek du vill köpa.

Se priser för iPhone X 64 GB

Se priser för iPhone X 256 GB

• I vilka färger och minnesstorlekar finns för iPhone X?

iPhone X finns att köpa i färgerna Space Gray och Silver, i minnesstorlekarna 64 GB och 256 GB.

• Vad händer när jag har lagt min beställning?

En orderbekräftelse skickas till dig per mail och din order hamnar i en nationell kö. Inom fyra dagar kommer du att få ett sms med ett ordernummer där du kan följa ditt köp via vår hemsida. Där kan du se förväntad leveranstid och få information om eventuella förseningar.

• Hur beställer jag ett nytt sim-kort?

Om ditt sim-kort har slutat att fungera, behöver ersättas eller uppgraderas kan du snabbt och enkelt beställa ett nytt via Företagsportalen eller Mina sidor. Ditt gamla sim-kort är aktivt ända fram tills att du aktiverar ditt nya. Läs mer om hur du aktiverar sim-kort.

Lagerstatus och leverans

• Finns iPhone X i lager?

Här kan du följa lagerstatus/beräknade leveranstider för iPhone X.

• Hur fungerar köplatsen?

Du får en plats i kön så fort du har köpt din mobil. Köplatsen är specifik för den färg och minnesstorlek du har valt, vilket innebär att någon som har beställt efter dig kan få sin mobil före om denne valt en annan färg eller minnesstorlek.

Önskar du byta färg på den iPhone X du har valt så försvinner din plats i kön och du blir tilldelad en ny köplats.

• När kommer jag att kunna se leveranstiden?

Inom fyra dagar från lagd beställning kommer du att kunna följa ditt köp överst på denna sida.

• Finns iPhone 8 och iPhone 8 Plus i lager?

Generellt ligger leveranstiden på 1-3 dagar för alla modeller, färger och minnesstorlekar. Gå in på den mobil du är intresserad av och välj minnestorlek och färg. Då ser du om mobilen finns i lager eller inte.

Lagerstatus för iPhone X

Välj minnesstorlek och färg för att se aktuell lagerstatus/beräknade leveranstider på iPhone X.

• iPhone X 64 GB Space Gray

I lager (Senast uppdaterad den 7/12)

• iPhone X 64 GB Silver

I lager (Senast uppdaterad den 14/12)

• iPhone X 256 GB Space Gray

I lager (Senast uppdaterad den 2/1)

• iPhone X 256 GB Silver

I lager (Senast uppdaterad den 2/1)