Digitala arbetsplatsen

Visste du att varannan arbetstagare vill jobba mer flexibelt än vad de gör idag? Effektivisera och digitalisera verksamheten med rätt tjänster. Här är en snabb kom igång-guide.

Office 365

Öka företagets produktivitet med Office 365, One Drive och Microsoft Exchange kan att du och kollegorna jobba var och när som helst.

Mobil säkerhet

Mobiler läcker mer information än en dator. Med VPN, APN, och MDM har ni ett bättre skydd för den känsliga företagsinformationen.

Mötestjänster

Samarbeta med kollegor och kunder oavsett var ni befinner er. Med våra mötestjänster kan ni jobba mer effektivt och flexibelt.

Säker datalagring

Säkra, kom åt och dela företagets filer i ett svenskt moln. I samarbete med vår partner Storegate erbjuder vi säker datalagring i Sverige.

Det digitala arbetssättet

Varannan arbetstagare vill kunna jobba mer flexibelt, nio av tio tycker det är viktigt att kunna styra över arbetstiden, molntjänster anses ha en avgörande roll för jobbet och det fysiska kontoret blir främst en plats att umgås på.

Tre frågor om molntjänster

Telenors expert Mattias Juth svarar på frågor om molntjänster och digitalisering.

Hur säkert arbetar ni mobilt?

Vårt snabba test identifierar risker med företagets arbetssätt.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät

Kontakta oss

Vad behöver ditt företag?

Har du frågor om vilken lösning som passar ditt företag bäst, kommande upphandlingar eller pris- och offertförfrågningar? Kontakta oss om du vill prata mer om ert företags möjligheter.