Office 365

Öka företagets produktivitet med Office 365, One Drive och Microsoft Exchange kan att du och kollegorna jobba var och när som helst.

Läs mer >

Mobil säkerhet

Mobiler läcker mer information än en dator. Med VPN, APN, och MDM har ni ett bättre skydd för den känsliga företagsinformationen.

Läs mer >

Mötestjänster

Samarbeta med kollegor och kunder oavsett var ni befinner er. Med våra mötestjänster kan ni jobba mer effektivt och flexibelt.

Läs mer >

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Kundservice tillgängligt dygnet runt

Stabilt och säkert nät

Test: Risker med mobilen

Med ett snabbt och enkelt test identifierar du riskerna med företagets mobila arbetssätt.
Gör testet här

Tre frågor om molntjänster

Telenors expert Mattias Juth svarar på frågor om molntjänster och digitalisering.
Läs svaren här

Det digitala arbetssättet

Varannan vill jobba flexibelt och nio av tio vill kunna styra över arbetstiden. 
Ladda ner Sifo-rapporten

Vanliga frågor

 • Hur kan Telenor skydda ert nätverk mot en attack?

  Enkla attacker kan ofta filtreras i Telenors gränsroutrar innan de kommer in i Telenors nätverk.

  Vid mer avancerade attacker, en så kallad botnät som är en organiserad attack, slås i regel all server- eller förbindelsekapacitet ut hos offret. Vid sådana attacker hjälper det ofta inte att filtrera trafiken i det egna nätet. Telenor har installerat utrustning från det marknadsledande företaget Arbor Networks i sitt nät för att även förhindra större attacker.

  Om en attack bedöms kunna ställa till med problem för ditt nätverk, blir du larmad och i samråd med dig stoppas attacken.

 • Hur många deltagare kan det vara i ett WebEx-möte?

  WebEx finns i många olika paketeringar och modeller. Kontakta din säljare för att diskutera bästa uppsättning.

 • Vad är Office 365?

  Office 365 är Microsofts paketering av onlinetjänsterna, Exchange Online, SharePoint Online, Skype for Business och Office Web Apps. Office 365 säljs som ett abonnemang där man betalar per användare och månad för tillgång till tjänsten.

  • Exchange Online ger dig tillgång till mail, kalender, kontaktlistor, to-do m.m.
  • SharePoint är en plattform för informationshantering på intranät och internet där de anställda kan dela dokument med versionshantering och incheckning/utcheckning m.m.
  • Skype är Microsofts chat och videokonferenslösning som även stöder delning av skrivbord.
  • Office Online, är Officepaketets vanligaste program som innehåller Word, Excel, PowerPoint och OneNote. Du använder programmet i valfri browser istället för att ha det installerat på din PC eller Mac. 

  Du har möjlighet att köpa till det klassiska Officepaketet med lokal installation på användarens PC eller Mac, även det som månadsprenumeration istället för livstidslicens. Alla produkter syftar till att göra anställda, kunder och leverantörer mer effektiva och på ett kostnadseffektivt sätt. Detta för att företaget slipper drifta och förvalta hårdvara för e-post, web och fillagring och istället köper en tjänst.

 • Vad är Exchange Online?

  Exchange Online är Microsofts välkända Exchange server som flyttat ut till molnet

 • Vad är Appear.in?

  Appear.in är kostnadsfri videomötestjänst som du kan använda oavsett var du befinner dig. Du behöver inte installera program eller ha ett login, anslut direkt i webbläsaren eller appen. Upp till 8 personer kan delta i videomötet.

 • Hur fungerar Mobil VPN?

  De mobila enheterna ansluts mot företagets unika APN (anslutningspunkt) i Telenors nät. Förbindelsen går genom den router företaget använder vilket ger en mycket säker förbindelse i det egna lokala nätverket. Vi kan även erbjuda en redundant lösning om ni önskar det.

  Telenor har flera olika funktioner för säkra mobila anslutningar och vi utformar tillsammans en lösning som passar er.

Kundservice har alltid öppet

Att driva företag kräver ibland att du jobbar både dagar och nätter. Därför har vår kundservice öppet dygnet runt. Året runt. Ring oss på 222 från din mobil, eller 020 - 222 222 kostnadsfritt från hela världen. Snabba svar, guider, priser utomlands och felsökningshjälp hittar du enkelt i vår support. 
Gå till kundservice

Kontakta företagsrådgivare

Få personlig rådgivning för ditt företag av våra kunniga säljare. Lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss.

Kontakta oss här