Välj rätt avtal

När ni ska installera FiberLAN i huset finns det två avtal att välja på.


Anslutningsavtal eller uppkopplingsavtal, oavsett vilket ni väljer är det vi som sköter och administrerar alla slutkundsabonnemang. Vi tar också fullt ansvar för driften av nätet, och sköter löpande underhåll och uppgradering av all aktiv utrustning. Vi tar hand om er, helt enkelt.

Anslutningsavtal
Ni som inte kan eller har tid att sköta kontakten med entreprenörer och som vill slippa engagera er i alla tekniska lösningar tecknar ett anslutningsavtal med oss. Då gör vi jobbet från början till slut till ett fast pris. Alla kostnader ingår i avtalspriset, och föreningen äger nätet efter slutbesiktningen.

  • Vi bygger fastighetsnät/LAN.

  • Vi tillhandahåller och installerar switchar och annan nödvändig utrustning.

  • Vi beställer och drar fram stadsnät till fastigheten.

Uppkopplingsavtal
Det kanske redan finns ett fastighetsnät/LAN? Eller ni kanske ändå ska göra ett ingrepp i fastigheten som gör det möjligt att dra fram ledningar? Då kan vi koppla upp er till vårt bredbandsnät. Kostnader för stadsnätsanslutning ingår i avtalspriset. Men vi är lite petiga när det gäller vem som får koppla upp sitt fastighetsnät/LAN till vårt bredbandsnät. Planerar ni att bygga fastighetsnät/LAN, hör av er till oss först. Vi hjälper gärna till.

  • Vi tillhandahåller och installerar switchar och annan nödvändig utrustning.

  • Vi beställer och drar fram stadsnät i fastigheten.

Gör en intresseanmälan

Du kan även kontakta oss på 0770-111 333 eller mejla avtalssupport@telenor.se 

För att vi ska kunna ge dig den information du önskar behöver du fylla i uppgifterna ovan. Vi sparar uppgifterna i max tre månader från det att du fått svar.