Koppla in routern från Telenor

Fem steg från att vara uppkopplad, kör igång!

• Koppla in nätverkskabeln

Stoppa in nätverkskabeln med röda kontakter i det röda uttaget på routern.

• Koppla ihop routern och fiberkonverteraren

Den andra änden av nätverkskabeln stoppar du in i fiberkonverteraren. Den har oftast bara ett uttag som du kan använda.

Om det finns flera uttag kan du ta hjälp av de lampor som ofta finns på fiberkonvererare. Kolla hur de lyser eller blinkar, det kan hjälpa dig att koppla in rätt.

• Koppla in ström

Koppla in strömadaptern i eluttaget samt i strömingången på routern.

• Slå på routern

Knappen sitter på baksidan.

• Nu kan du koppla upp dig mot nätverket!

Du hittar nätverksnamn och wifi-lösenord på undersidan av routern.

Tips! Om det finns en QR-kod på undersidan av routern kan du skanna den för riktigt smidig uppkoppling.

Mer hjälp för att komma igång med ditt wifi

Fungerar det att surfa nu?

Ja Nej