Blockera samtal

Samsung, Sony och Xiaomi

Vill du inte ha samtal från ett visst telefonnummer? Så här gör du för att  blockera oönskade nummer.

Den här guiden visar hur du gör i den senaste versionen av operativsystemet Android. Så börja gärna med att se till att det är installerat på din mobil – inte minst för att den ska fungera så bra och säkert som möjligt.

Så här uppdaterar du operativsystemet

Nu har du senaste versionen installerad, eller hur? Då kör vi!

• Gå till startskärmen

• Välj "Telefon"

• Klicka på alternativsymbolen och välj "Inställningar"

Symbolen för alternativ är tre prickar i övre högra hörnet av skärmen.

• Välj "Blockera nummer"

• Välj "Lägg till Telefonnummer" och ange numret som ska blockeras

Tips! Du kan också välja att klicka på Senaste eller Kontakter för att hitta numret du vill blockera den vägen.

• Klicka på "Klar"