Vad är Telenor ID?

Telenor ID är vår inloggningslösning, som används i alla 13 länder där Telenor finns. Telenor ID hette tidigare Connect ID och har nu blivit ännu smartare och säkrare.

Vad är det som är så smart då? Jo, Telenor ID använder sig av engångslösenord, vilket innebär att du oftast inte behöver skriva in ett lösenord när du loggar in. Istället får du en kod via sms eller mejl. Telenor ID märker också om något är ovanligt med inloggningsförsöket. Säg att du plötsligt loggar in från ett annat land än du brukar. Då kommer det att läggas till ytterligare ett steg i inloggningen, så att vi verkligen kan vara säkra på att det är du som loggar in.