Installera trådlös tv om du har tv utan bredband

För att trådlös tv ska funka för dig som har tv men inget bredband behöver du använda två wifi-förstärkare: en som sänder tv-signalerna, och en som tar emot dem.

Följ instruktionerna nedan.

• Koppla den första wifi-förstärkaren till bredbandsuttaget eller fiberkonverterarn

Använd en vanlig nätverkskabel.

• Placera den andra wifi-förstärkaren där du har din tv-box

Koppla sedan ihop den andra wifi-förstärkaren med tv-boxen. Använd en nätverkskabel.

• Starta båda wifi-förstärkarna

Vänta tills wifi-förstärkarens lampa lyser med ett vitt sken.

• Tryck på synkroniseringsknapparna på baksidan på båda wifi-förstärkarna

Tryck på synkroniseringsknapparna på baksidan på båda wifi-förstärkarna

Knappen är märkt med WPS.

När enheterna synkroniseras blinkar wifi-förstärkarnas lampor med ett blått sken. När lamporna går över till att lysa med ett fast grönt sken är allt klart.

Nu kan du se trådlös tv. Skönt att slippa sladden, eller hur?