Spara oanvänd surf i 1 månad

Här kan du läsa om hur tjänsten 'Spara oanvänd surf i 1 månad' fungerar.

Det fungerar precis som det låter – den surf du inte använder sparas i en månad. Det vill säga: den surf du inte använde under januari kan du använda i februari men inte i mars. Den sparade surfen används efter att din ordinarie surfpott är slut. 

Vi erbjuder inte längre tjänsten. Men du som redan har skaffat den (före 15 november 2019) kan fortfarande spara din oanvända surf.

 • Se ett exempel

  Sara har abonnemanget med 70 GB surf. Under januari använder hon 50 GB surf och sparar alltså 20 GB. Den första februari får hon ny surf, och har då totalt 90 GB (20 GB sparat + 70 GB nytt).

  Sara använder 80 GB surf under februari, det vill säga hela sin ordinarie surfpott av februari månads surf och 10 GB av den sparade surfen från januari.

  Den första mars får Sara ny surf (alltså 70 GB) samtidigt som den sparade surfen från januari förfaller. Så i mars har Sara 70 GB surf.

  Om Sara istället använder 60 GB under februari, det vill säga inte använder hela sin ordinarie surfpott och därmed inte heller sin sparade surf, överförs de 10 GB hon sparar till mars månads surfpott. I så fall har hon 80 GB att surfa upp i mars. 

 • Tips!

   Håll koll på hela din surfmängd i Mitt Telenor 

   
  Fördela den sparade surfen inom familjen precis som vanligt

   Du kan självklart använda den sparade surfen utomlands

  Vanliga frågor om 'Spara oanvänd surf i 1 månad'