Spara oanvänd surf i 1 månad

Här kan du läsa om hur tjänsten 'Spara oanvänd surf i 1 månad' fungerar.

Det fungerar precis som det låter – den surf du inte använder sparas i en månad. Det vill säga: den surf du inte använde under januari kan du använda i februari men inte i mars. Den sparade surfen används efter att din ordinarie surfpott är slut. 

Vi erbjuder inte längre tjänsten. Men du som redan har skaffat den (före 15 november 2019) kan fortfarande spara din oanvända surf.

Tips!

 Håll koll på hela din surfmängd i Mitt Telenor 

 
Fördela den sparade surfen inom familjen precis som vanligt

 Du kan självklart använda den sparade surfen utomlands

Vanliga frågor om 'Spara oanvänd surf i 1 månad'

 • Du som har tjänsten 'Spara oanvänd surf i 1 månad' kan spara hur mycket du vill! Men tänk på att surfen bara sparas i en månad.

  Exempel

  Layla har abonnemanget med 30 GB surf. Hon gör inte av med någon surf under januari. Den första februari får hon ny surf, och har då totalt 60 GB.

  Layla använder 40 GB surf under februari, det vill säga 30 GB av februari månads surf och 10 GB av den sparade surfen från januari.

  Den första mars får Layla ny surf (alltså 30 GB) samtidigt som den sparade surfen från januari förfaller. Så i mars har Layla 30 GB surf.

  Om Layla istället förbrukar 25 GB surf under februari tar hon med sig 5 GB in i mars, och har då sammanlagt 35 GB att förbruka under mars månad.

 • Den förfaller efter en månad. Det vill säga; den surf du inte använde under januari kan du använda i februari men inte i mars.

 • Ja, om du har tjänsten 'Spara oanvänd surf i 1 månad' och har köpt extra surf så sparas den på samma sätt som din vanliga surfpott om du inte använder den.

 • På samma sätt som vanligt. Men tänk på att 

  • Den surf du har sparat inte används förrän din ordinarie surf är slut.
  • Du kan behöva fördela surfen så att ni kan surfa för mer än ni brukar. Exempel: du har ett abonnemang på 30 GB och har satt surfgränser som gör att ni i familjen bara kan surfa upp 30 GB i månaden. Om du då har sparat surf så att du har 40 GB surf en månad, måste du fördela surfen så att ni kan utnyttja den surfen. 

  Mer om 'Spara oanvänd surf i 1 månad'

 • Det gör du genom att sms:a STOPPSPARA till 222.