Prisvärda favoriter

Hitta rätt med en mobil från Apples tidigare generationer. Vilken iPhone passar dig?

Jämför och köp iPhone 11, 11 Pro & 11 Pro Max

Byt mobil när du vill

Byt mobil när du vill

Bli först med det senaste. Varje år. Hos oss kan du som köper en mobil med delbetalning byta till en ny efter 12 månader utan extra kostnad. Självklart återanvänder vi din gamla mobil. Antingen får den ett nytt hem eller så plockas den isär och används som reservdelar.

Har det inte gått 12 månader än? Inga problem, du kan byta ändå! Här kan du se vad det skulle kosta för dig.

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Uppläggningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en ny mobil på delbetalning. Handlar du på webben får du fri uppläggningsuppgift (ord. pris 250 kr).

Kostnadsfria returer

Kostnadsfria returer

När du handlar på webben eller i kundservice så har du 14 dagars ångerrätt. Vi betalar eventuella fraktkostnader om du vill returnera din produkt. Läs mer om vad som gäller vid retur här >

Förra årets iPhone-generation

Har du funderat på att uppgradera dig men inte kommit till skott? Det här är tillfället du väntat på! 

 

iPhone 12

från 559 kr/mån
med 4 GB surf

Säg hej till en iPhone som står pall för trycket. iPhone 12 är både stryktålig och snygg, med en ännu bättre och skarpare skärm. Och kameran - ja, där garanterar vi otroligt djup och detalj i bilderna.

iPhone 12 mini

från 519 kr/mån
med 4 GB surf

Mindre och lättare men med samma funktioner som storasyskonet - iPhone 12 mini är liten men låter dig samtidigt se betydligt mer på sin rejält tilltagna skärm. Den är dessutom världens minsta 5G-telefon.

iPhone 12 Pro

från 739 kr/mån
med 4 GB surf

Selfies ute i vimlet eller filma livets stora ögonblick? Inga problem - iPhone 12 Pro ger dig ett trippelt kamerasystem. Och med A14 Bionic-chippet går det snabbt, riktigt snabbt.

iPhone 12 Pro Max

från 789 kr/mån
med 4 GB surf

Med iPhone 12 Pro Max 6,7-tums skärm och Super Retina XDR-display får du biokänsla direkt i mobilen. Här kan du verkligen njuta av alla detaljer och ta allt från video till gaming till nya nivåer.

Perfekt till dig eller någon du tycker om

Kanske behöver någon i familjen en ny mobil? iPhone 11 och iPhone SE är Apple-klassikerna som ger dig allt du behöver och som passar både stora och små.

 

iPhone 11

Välj mellan sex härliga färger och njut av en 6,1 tum stor skärm. Kameran har tagits till en ny nivå med två vidvinkellägen och Night Mode.

499 kr/mån med 4 GB surf

iPhone SE

Få en snabb och kraftfull kompis i din nya favorit - iPhone SE. iPhone SE är mindre och smidigare och den ligger skönt i handen. Spela, chatta och arbeta - ingen uppgift blir för svår. 

429 kr/mån med 4 GB surf

Nyfiken på nya iPhone 12?

Självklart kommer du kunna köpa 2020 års nyheter iPhone 12, proffsvarianten 12 Pro, maxade 12 Pro Max samt mindre iPhone 12 mini här hos Telenor.

Apple iPhone 6s

Intresserad av äldre modeller från Apple?

Även om några av Apples mobiler har utgått från vårt sortiment så kan du fortfarande läsa om dem. Jämför Apple-mobilerna och få en rekommendation på andra modeller som kan passa dig istället.

Få rabatt

Få rabatt när du samlar mobil och bredband eller tv.

Bra att veta

Byt mobil när du vill

Hos oss kan du byta din mobil till en ny efter 12 månader utan att det kostar något extra. Givetvis återanvänder vi din gamla mobil.

Samla familjen

Samla alla du kallar familj i ett abonnemang och spara pengar.