Utveckla dina affärer med våra lösningar

Vi hjälper dig att utveckla dina affärer med flera smarta lösningar. Använd våra säkra molntjänster för att kunna arbeta var och när du vill, vårt mobilnät för att nå Sveriges alla mobilkunder och det senaste - vi hjälper dig att koppla upp dig mot internet för att utveckla nya digitala tjänster. 

Molntjänster

Med tjänsterna i molnet kan alla på företaget arbeta när som helst och var som helst och på alla typer av enheter. Det krävs inga komplicerade installationer och du har alltid tillgång till din mail, kalendrar, dokument och kan ha möten var du än är.

Internet of Things

Internet of Things innebär att man kopplar upp produkter mot internet så att de kommunicerar med varandra, företaget eller användaren. Tekniken skapar utrymme för helt nya sorters produkter - men även för nya tjänster.

Sms-tjänster

Effektivt, snabbt och flexibelt. Med våra sms-tjänster kan du skicka sms till kunder, anställda och medlemmar över hela världen. Med sms når du fram direkt! Du kan skicka och ta emot sms från alla operatörer och mobiler.

MDM - mobil säkerhet

Det mobila arbetssättet ställer krav på hanteringen av mobila enheter som löper större risk att läcka information än datorer. Telenor MDM är en skalbar och molnbaserad lösning som ger ditt företag hög säkerhet av era mobila enheter och appar. 

Företagsabonnemang

Vi har abonnemang för olika behov så att du kan jämföra och välja ett som passar dig. Dessutom ingår EU-roaming i alla Affärspaket med fria samtal, sms och mms samt att du kan använda 1-100 GB surf när du reser utomlands inom EU.

Telenor One - mobil växel 

Med Telenors växellösningar behöver du inte vara på kontoret för att svara i växeln. Har ert företag redan en växel? Vi kan integrera er befintliga men även ersätta den fasta och erbjuda en helt molnbaserad växel. Läs mer om våra olika lösningar.