Välkommen på event!

Snart är det dags för vårens event för större företag på temat ”Allt är digitaliserat, vad händer sen?" Ta del av agendan och anmäl dig direkt.

Malmö den 25 april på Studio: Läs mer och anmäl dig

Göteborg den 27 april på Convendum: Läs mer och anmäl dig

Stockholm den 2 maj på Vasateatern: Läs mer och anmäl dig

Lösningar och tjänster

Vi hjälper dig att utveckla dina affärer med flera smarta lösningar. Använd våra säkra molntjänster för att kunna arbeta var och när du vill. 

Nätverkstjänster

Hur säkert är ert nätverk? Idag ställs höga krav på nätverks-tjänster. Digitaliseringen kräver en säker och stabil digital infrastruktur. Vi på Telenor kan ta hand om hela din nätverkslösning.

Läs mer >

Kundanpassad växel

Med en mobil växel behöver du inte vara på kontoret för att svara i växeln. Har ert företag redan en växel? Vi kan integrera er befintliga men även ersätta den fasta med en molnbaserad.

Läs mer >

Digitala arbetsplatsen

Digitaliseringen ställer nya krav på arbetsplatserna. Är ni redo? Välj rätt digitala verktyg. Här är molntjänsterna som behövs för det nya digitala och flexibla arbetssättet.

Läs mer >

Internet of Things

Möt den hårda globala konkurrensen. Genom att koppla upp produkter mot internet så att de kommunicerar med varandra, företaget eller användaren, så skapar du nya produkter och tjänster.

Läs mer >

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Kundservice tillgängligt dygnet runt

Stabilt och säkert nät

Kom igång: Flexibelt arbetssätt

Få ut det mesta av digitaliseringen. Här är guiden som hjälper dig att börja jobba mer flexibelt.
Ladda ner guiden här

Drifta själv eller outsourca?

Vad passar er bäst, äga nätverk eller köpa som tjänst? Här är en sammanställning av fördelarna.
Läs mer här

Rätt frågor vid upphandling

Säker uppkoppling till molnet, WiFi för besökare och hög säkerhet. Det är höga krav på nätverket.
Ladda ner frågorna här

 

Vanliga frågor

 • Hur hög hastighet har fiberanslutningen?

  Med vårt eget nordiska fibernät tillsammans med ett väl utbyggt mobilnät, kan vi erbjuda fiberanslutning med upp till 10 Gbit/s och 4G-anslutningar för maximal flexibilitet eller back-up. 

 • Vad är Telenor One Flexibel?

  Telenor One Flexibel är vår mobila växel som alltid anpassas till ditt företags specifika behov.

 • Hur säkerställer ni installationen av LAN?

  Vi ser till att ditt lokala nätverk etableras på ett effektivt och standardiserat sätt, med tydlig ansvarsfördelning mellan dig som kund och oss. Din leverans har alltid funktionsgaranti och vi tar hela ansvaret via ditt val av servicenivå. Efter leverans sköter vi också den löpande driften och övervakningen av nätverket.

 • Kan jag verkligen ersätta alla telefoner med enbart en mobiltelefon?

  Ja, Telenor One ger dina medarbetare möjlighet att ha flera telefonnummer till en och samma mobiltelefon. Alla kan använda ett mobilnummer, fastnätsnummer, kortnummer och företagets huvudnummer.

 • Vad ingår i tjänsten Wireless LAN hos Telenor?

  Med vår lösning får du en komplett, managerad infrastruktur där samtliga komponenter ingår. Tjänsten är väl utprövad och möjliggör uppgradering från en mindre installation till ett komplett lokalt företagsnät med både trådbundna och trådlösa anslutningar. Till tjänsten erbjuds även ett antal standardiserade tillvalsfunktioner som bland annat utökade servicenivåer, kundportal, integrationer mot interna katalogfunktioner, självbetjänande gästaccess och QoS optimerad för Microsoft Lync.

 • Hur säkert är fibernätet?

  All kommunikation mellan kontor och medarbetare, datacenters och molntjänster sker i ett säkert och privat nät. Hela företagsnätverket driftas och övervakas av Telenor och möjliggör att ni på ett säkert sätt kan knyta samman alla medarbetare oavsett var de befinner sig. För att säkra driften kan olika servicenivåer väljas.

Kundservice har alltid öppet

Vår kundservice öppet dygnet runt. Året runt. Ring oss på 222 från din mobil, eller 020 - 222 222 kostnadsfritt från hela världen. Snabba svar, guider, priser utomlands och felsökningshjälp hittar du enkelt i vår support. 
Gå till kundservice

Kontakta företagsrådgivare

Få personlig rådgivning för ditt företag av våra kunniga säljare. Ring oss på 0200-15 90 88, besök butik eller lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss.

Kontakta oss här