Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Google Pixel för företag

Här har vi samlat alla Pixel-mobiler du kan beställa just nu.

Hjälp att handla? Chatta med oss vardagar kl. 8-19 och helger kl. 9-17. Du kan även ringa på 0200-159 001.

  

5 anledningar till att skaffa en Google Pixel 7 och 7 Pro

1. Mobilen blir smartare ju mer du använder den. Hjärnan bakom Pixel 7 Pro är Google Tensor G2 som gör den snabbare och säkrare. Den anpassar sig till dina vanor och använder effektivt den information du anger.

2. Ett batteri som räcker länge. Pixels smarta batteri kan räcka i mer än 24 timmar. Den aktiverar effektivt batterisparläge så att batteriet kan räcka upp till 72 timmar. Och en Pixel laddar supersnabbt.

3. Liveöversättning på 48 olika språk. Med Liveöversättning kan du översätta till och från massor av språk i samtal, sms och i videor i realtid.

4. Kamera som imponerar. Kameran på Pixel 7 har den mest avancerade kameran som Google hittills har gjort. Du kan ta otroliga bilder med enastående färger och detaljer. Den har dessutom en högupplöst zoom som gör att du kan ta superskarpa bilder även på långt avstånd.

5. Redigera dina bilder med det magiska suddgummit. Är bilden perfekt men det är en person i bakgrunden som inte skulle vara med. Det trollar du enkelt bort med Magic Eraser i Google Photo. Du kan även ändra ljusstyrkan då att ett objekt smälter in i bilden.

  

Bäst pris på telenor.se

Bäst pris på telenor.se

Anslutningsavgiften är en engångsavgift som tas ut i samband med att du köper en mobil med nytt abonnemang. Handlar du på webben eller via chatt får du alltid fri anslutningsavgift (ord. pris 200 exkl. moms).

Fri frakt på alla beställningar

Fri frakt på webben

När du beställer här på telenor.se ingår fri expressleverans. Det betyder att så fort din mobil kommit in i lager så skickar vi den till dig i expressfart. Utan extra kostnad.

Personlig digital service

Vi finns här för dig!

Behöver du personlig rådgivning? Vi hjälper dig gärna! Våra duktiga rådgivare sitter redo att besvara dina funderingar över chatt, video eller telefon alla vardagar och helger.

Kontakta oss