Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-111 909 så hjälper vi gärna till med ditt köp.

iPhone 11 Pro

Avancerat trippelkamerasystem

Det blev tre kameror. Och som vanligt har Apple gjort ett grundligt jobb bakom kulisserna. På baksidan av iPhone 11 Pro sitter ett avancerat trippekamerasystem med tele, vidvinkel och ultravidvinkel. Kombinationen ger ett imponerande optiskt zoomomfång så att du kan fånga allt på bild – även det utanför bildramen. Dessutom förbättrat nattläge som ger proffsiga bilder i svag belysning och möjligheten att filma med högsta kvalitet.

iPhone 11 Pro

Allt är Pro

iPhone 11 Pro har en Super Retina XDR-display med överlägsen färgåtergivning  och stort färgomfång. Det är dessutom den ljusaste och skarpaste skärmen på en iPhone någonsin. Titta på filmer i HDR-kvalitet och integrera snabbare med skärmen med tekniken Haptiskt tryck. iPhone 11 Pro är designad i rostfritt stål och tåligt glas och kommer i fyra snygga färger – välj mellan midnattsgrön, rymdgrå, silver och guld.

  • Batteri som räcker länge

    Batteritiden för iPhone 11 Pro är upp till 4 timmar längre än iPhone Xs. Dessutom kan du ladda batteriet upp till 50 procent på bara 30 minuter med snabbladdning.

  • Ofattbart kapabelt chip

    Ett nytt A13 Bionic-chip gör det möjligt att skapa upplevelser som inte finns på någon annan smartphone. Det är kraftfullt, snabbt och intelligent.

  • Filma i 4K

    Spela in video med högre kvalitet än någon annan smartphone. Filma i 4K i upp till 60 fps och fånga fler detaljer och mjuka rörelser. Dessutom får du nya kraftfulla redigeringsverktyg.

Batteri
Tid 4 h längre än iPhone Xs
Storlek
Mått 144 x 71.4 x 8.1 mm
Vikt 188 gram
Skärm
Storlek 5.8 tum
Upplösning 2436 x 1125 pixlar
Skärmtyp Super Retina XDR-display
Kamera
Fram 12 MP
Bak 12 MP ultravidvinkel, vidvinkel och tele
Video fram 1080p HD video
Video bak 4K
Chip/Processor
Chipset A13 Bionic
Minne
Minneskort Nej
Övrigt
Operativsystem iOS 13
GPS Ja
Sim-kort Dual-SIM (Nano och
Trådlös laddning Ja
Vattentålig Ja, IP68 under IEC-standard 60529