Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 4373 mAh
Batteritid 28 tim
Batterityp Li-Ion
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Ansiktsläsare Ja
Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Nej
Färg Blå, Grafit, Guld, Silver
Färger från tillverkaren Grafit, guld, silver, sierrablå
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IP68
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6
USB Ja
USB-version USB 2.0
Vattentålig Ja

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Finns i RAM-storlekarna 6 GB
Internminne 128 GB
Operativsystem iOS 15
Plats för minneskort Ja
Processorkärnor Hexa Core
RAM 6 GB
Sim-kort E-sim, Nano-sim
System on a Chip (SoC) A15 Bionic

Kamera

Antal kameror baksida 3
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer Proffskamerasystem med 12 MP tele, vidvinkel och ultravidvinkel + Telebländare ƒ/2,8 + Ultravidvinkelbländare ƒ/1,8 och 120° synfält + 3× optisk inzoomning, 2× optisk utzoomning, 6× optiskt zoomomfång + Upp till 15× digital zoom
Kameraupplösning fram 12 MP
Kameraupplösning huvudkamera 12 MP
Videoupplösning 4K (2160p)

Mått

Bredd 78.1 mm
Djup 7.65 mm
Höjd 160 mm
Vikt 238 gram

Produkt

Märke Apple
Produktserie iPhone 13

Skick

Begagnad Ja

Skärm

Skärmstorlek 6.7 tum
Skärmtyp Super Retina XDR
Upplösning 2778 × 1284

iPhone 13 Pro Max sierrablå

En mer maxad upplevelse

Imponeras av den matta, proffsiga och eleganta designen på iPhone 13 Pro Max. Med sina 6,7 tum är det den största modellen av hela iPhone 13-serien. iPhone 13 Pro Max finns i färgerna grafit, guld, silver och sierrablå. Baksidan kännetecknas av det matta glaset med textur och rostfritt stål. Framsida i Ceramic Shield. Med en helhet på 238 gram och Super Retina XDR-skärm med ProMotion ger iPhone 13 Pro intrycket av att vara mer responsiv och maxad än någonsin.

iPhone 13 Pro Max Silver

Maxa filmandet som ett Pro

Med iPhone 13 Pro Max är det nu möjligt att spela in videor med kort skärpedjup. Vi välkomnar nu det cinematiska läget med iPhone 13 Pro som skiftar fokuset automatiskt i dina videor – precis som på film. Släpp lös kreativiteten och filma - Dolby Vision HDR sköter jobbet och du blir filmproffset.

 • iPhone 13 Pro Max sierrablå

  Makro-fånga alla ögonblick

  Ett proffskamerasystem bättre än någonsin. Med tele, vidvinkel och ultravidvinkel på 13 MP kan du fånga de allra viktigaste ögonblicken på makronivå. När natten kommer rycker LiDAR-tekniken in och förbättrar kvalitén med nattläge.

 • Lika snabbt som i verkligheten

  A15 Bionic, chippet med en otrolig prestanda gör iPhone 13 Pro Max till det ultimata valet för alla. Och faktum är att det faktiskt är världens snabbaste chip som vi någonsin sett i en smartphone. Snabbare än blixten själv.

 • Snabbaste batteriet någonsin

  iPhone 13 Pro Max har den längsta batteritiden någonsin på en iPhone. Hela 2,5 timmar längre batteritid än sin föregångare. Detta beror på att en helt nya prestanda-kärnor och effektivitetskärnor i processorn klarar mer komplexa uppgifter.