Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

 • Du kommer att kunna se den beräknade leveranstiden på telenor.se/leveransinfo genom att fylla i personnummer/organisationsnummer och det leverans-ID (börjar på SO, till exempel SO1234567) du får på sms. 

  På telenor.se/leveransinfo kan du dessutom se steg för steg hur det funkar med beställning och leverans av din nya iPhone.

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

Batteri

Batteritid 23 tim
Batterityp Li-Ion
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Nej
Färg Guld, Lila, Silver, Svart
Färger från tillverkaren Rymdsvart, silver, guld, djuplila
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IP68
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6
USB Ja
USB-version Lightning, USB 2.0
Vattentålig Ja

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Finns i RAM-storlekarna 6 GB
Internminne 1 TB, 128 GB, 256 GB, 512 GB
Operativsystem iOS 16
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Hexa Core
RAM 6 GB
Sim-kort E-sim, Nano-sim
System on a Chip (SoC) A16 Bionic

Kamera

Antal kameror baksida 3
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer 48 MP, f/1.8, 24mm (wide), 1.22µm, dual pixel PDAF, sensor-shift OIS 12 MP, f/2.8, 77mm (telephoto), PDAF, OIS, 3x optical zoom 12 MP, f/2.2, 13mm, 120˚ (ultrawide), 1.4µm, dual pixel PDAF
Kameraupplösning fram 12 MP
Kameraupplösning huvudkamera 48 MP
Videoupplösning 4K (2160p), Full HD (1080p)

Mått

Bredd 71.5 mm
Djup 7.85 mm
Höjd 147.5 mm
Vikt 206 gram

Produkt

Märke Apple
Produktserie iPhone 14

Skärm

Skärmstorlek 6.1 tum
Skärmtyp Super Retina XDR OLED
Upplösning 2556x1179

iPhone 14 Pro Djuplila

Skärm som alltid är på

Upplev iPhone på ett helt nytt sätt. iPhone 14 Pro ger dig, med sin 6,1 tum Super Retina XDR-skärm med ProMotion och en skärm som alltid är på, tillsammans med Dynamic Island, ett magiskt nytt sätt att samspela med din iPhone. Låsskärmen syns hela tiden, så du behöver inte trycka på den för att hålla koll.

iPhone 14 Pro Kamera

Fota och filma otroliga detaljer

Imponeras av ett proffskamerasystem som blir kolossalt mycket proffsigare. Fota och filma otroliga detaljer med en huvudkamera med 48 megapixlar och upp till 4x högre upplösning i ProRAW. I cinematiskt läge filmar du i 4K Dolby Vision med upp till 30 bilder/s. Med actionläget filmar du stadigare i alla lägen.

 • iPhone 14 Pro i alla färger

  Hjärnan bakom allt

  A16 Bionic är det ultimata smartphone-chippet. Redo för 5G. Secure Enclave i A16 Bionic skyddar dina personliga uppgifter som Face ID-data, kontakter och annat.

 • iPhone 14 Pro batteri

  Ett batteri som hänger med

  Upplev mer frihet med ett batteri som hänger med hela dagen lång. Så många nya funktioner, ändå räcker batteriet i iPhone 14 Pro hela dagen. Och till många timmars videouppspelning.

 • Gjord för att hålla

  Ceramic Shield klarar mer än alla smartphone-glas, med sin branschledande slitstyrka. Vattentåligheten är maxad och det rostfria stålet är av kirurgisk kvalitet.