Kvinna använder sin iPhone Xs Max

Stor heltäckande skärm

Med iPhone Xs Max får du mycket skärm, en 6,5 tum stor Super Retina-skärm. iPhone Xs Max är dessutom tillverkad med hög precision. Den har en elegant framsida av rostfritt stål, rundade mjuka hörn och det starkaste glaset någonsin. Lägg till kraftfull prestanda, lång batteritid, stereohögtalare som ger imponerande ljud och dubbla kameror med flera smarta funktioner.

iPhone Xs Max i färgen guld

Dubbla kameror

Utökad prestanda, bättre hård- och mjukvara samt flera smarta kamerafunktioner gör att du kan ta riktigt proffsiga bilder. Baksidan har dubbla 12 MP-kameror med bildstabilisering samt funktioner som porträttläge, smart HDR som ger dig detaljrika bilder med klara färger, förbättrad bokeh-effekt för sofistikerad oskärpa i bakgrunden och möjligheten att justera skärpedjupet i efterhand. På framsidan en 7 MP TrueDepth-kamera som bland annat möjliggör Face ID - upplåsning med ansiktsidentifiering.

  • Mycket minne

    Med iPhone Xs Max behöver du inte oroa dig för att minnet ska ta slut. Det finns gott om plats för alla dina bilder. iPhones Xs Max har minne på upp till 512 GB.

  • Stort färgomfång

    iPhone Xs Max har en Super Retina HD-skärm på 6,5 tum. Det är den största skärmen någonsin på en iPhone. Skärmen har stort färgomfång och stoltserar med hdr och äkta svarta nyanser

  • Bara ett ögonkast

    Lås upp, logga in i appar eller utför betalningar med bara ett ögonkast. iPhone Xs Max är utrustad med Avancerad Face ID som är ett säkert sätt att låsa upp och autentisera .

Batteri
Samtalstid Upp till 25 timmar
Storlek
Mått 157.5 x 77.4 x 7.7 mm
Vikt 208 gram
Skärm
Storlek 6.5 tum
Upplösning 2688 × 1242 pixlar
Skärmtyp Super Retina HD-skärm
Kamera
Fram 7 MP
Bak Dubbelkamera på 12 MP
Video Inspelning i 4K (24, 30 eller 60 bilder/s)
Chip/Processor
Chip/processor Apple A12 Bionic
Minne
RAM-minne 4 GB
Minneskort Nej
Övrigt
Operativsystem iOS 12
Sim-kort Dubbla sim-kort (nano-sim och esim)
Trådlös laddning Ja
Vattentålig Ja, IP68 i enlighet med IEC-standard 60529