Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-111 909 så hjälper vi gärna till med ditt köp.

Samsung Galaxy Note10

Mer än en mobiltelefon

Galaxy Note10 utmanar gränserna för vad en mobiltelefon är. Här finns allt du behöver för både arbete och underhållning. En kompakt modell med kraftfullt innehåll och många möjligheter. Du får en fantastisk kamera, PC, spelkonsol och redigeringsverktyg för bilder och video – allt i ett. Dessutom en S Pen som ger smarta genvägar så att du kan jobba snabbt och intuitivt.

Samsung Galaxy Note10

Trippelkamera med kreativa möjligheter

Gillar du att fota och filma, med Note10 som har trippelkamera och många smarta funktioner skapar du bilder och video i proffsklass. Bildstabiliseringen reducerar oskärpa vid skakning och vidvinkelkamera som fångar lika mycket som det mänskliga ögat, användbart för storslagna landskapsbilder eller gruppbilder. Dessutom även bokeh-effekt när du filmar så att fokus blir på det som är viktigt i bilden samt Audio Zoom som ger bättre ljud och närvarokänsla i dina filmer.

 • Note10 har ett batteri du kan lita på

  Strömsnålt 24-timmarsbatteri

  Ett strömsnålt batteri som stänger av funktioner du inte använder och möjlighet till snabbladdning. Batteri som ger mer tid för arbete och skapande.

 • Skissa och anteckna med S Pen

  Smarta genvägar med S Pen

  Med S Pen får du smarta genvägar till funktioner och program. Använd som fjärrkontroll för kameran eller gör skisser och detaljerade teckningar utan att ens låsa upp.

 • En mobil som tål

  Säkert skydd av innehåll

  Fingeravtrycksläsare och ansiktsigenkänning, kortbetalning med mobilen med Samsung Pay. Dessutom vatten- och dammtålig. En telefon du alltid känner dig säker med.

Batteri
Kapacitet 3500 mAh
Storlek
Mått 151 x 72 x 7.9 mm
Skärm
Storlek 6.3 tum
Upplösning 2280 x 1080
Skärmtyp Dynamic AMOLED
Kamera
Fram 10 MP (F2.2 DP AF)
Bak 12 MP (F1.5/F2.4 OIS DP AF) + 12 MP zoom + 16 MP ultra-wide
Chip/Processor
Processor Octa-Core
Minne
RAM-minne 8 GB
ROM-minne 256 GB
Övrigt
Operativsystem Android PIE
Trådlös laddning Ja
Snabbladdning Ja
Vattentålig Ja enligt IP68
Sim-kort Dual SIM