Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Välj den mobil och det abonnemang du vill ha. Under "Mobilnummer till abonnemang" väljer du ”Behåll nummer” och fyller i ditt mobilnummer, vilket datum du vill flytta ditt nummer och namn på användare.

  För att flytta (portera) ditt nuvarande nummer från en annan operatör, måste du vara registrerad som ägare på det numret du vill flytta. Du får inte heller ha någon bindningstid kvar hos din tidigare operatör.

  Mer om hur du flyttar ditt nummer

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 4700 mAh
Batterityp Li-Ion
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Ansiktsläsare Nej
Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Ja
Färg Beige, Grön, Lila, Svart
Färger från tillverkaren Cream, Phantom Black, Green, Lavender
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IP68
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6e
USB Ja
USB-version Type-C 3.2
Vattentålig Ja

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Finns i RAM-storlekarna 8 GB
Internminne 256 GB, 512 GB
Operativsystem Android 13
Plats för minneskort Nej
Processorkärnor Octa Core
RAM 8 GB
Sim-kort E-sim, Nano-sim
System on a Chip (SoC) Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2

Kamera

Antal kameror baksida 3
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer Ultra Wide: 12MP ƒ2.2 [FF] + Wide: 50MP ƒ1.8 [Dual Pixel AF] + Tele1: 10MP ƒ2.4 [3x, PD AF]
Kameraupplösning fram 12 MP
Kameraupplösning huvudkamera 50 MP
Videoupplösning 4K (2160p), 8K

Mått

Bredd 76.2 mm
Djup 7.6 mm
Höjd 157.8 mm
Vikt 195 gram

Produkt

Märke Samsung
Produktserie Galaxy S

Skick

Begagnad Nej

Skärm

Skärmstorlek 6.6 tum
Skärmtyp FHD+ Dynamic AMOLED
Upplösning 1080x2340

Samsung Galaxy S23+

På dina villkor

Med Galaxy S23+ finns det inte längre något som stoppar dig. Skärmen är Dynamisk Super AMOLED och har en upplösningsfrekvens på 120 Hz, det betyder att du alltid arbetar på dina villkor. Inga fördröjningar och ingen mer huvudvärk med en seg mobiltelefon. Skärmen på 6.2 tum låter dig läsa mail och rapporter men också redigera bilder på ett smidigt sätt.

Galaxy S23+

Batteri för hela dagen

Ett batteri som håller för hela dagen är ett måste. Det här batteriet är inte bara kraftfullt på upp till 4700 mAh utan det är också intelligent. Det lär sig snabbt hur dina vanor ser ut och sparar då på krafterna så att en laddning räcker betydligt längre än det gjort innan. Du laddar självklart snabbt – på 30 min upp till 50 procent.

 • Galaxy S23+ kamera

  Klick, klick, klick

  En kamera som fångar livets alla ögonblick är något vi alla eftersöker. Samsung ger dig här deras bästa kamera – filma i 8K, fota med en kamera på 50 MP och med 30x zoom kommer du 30 gånger närmare.

 • Snapdragon 8 Gen 2 Pro

  Intelligent – javisst

  Nu får du Samsungs mest intelligenta processor hittills. Låt oss presentera Snapdragon 8 Gen 2 Pro. Men som du säkert redan vet är även den underliggande mjukvaran mist lika viktigt. En perfekt kombination i det här fallet.

 • Galaxy S21 FE är redo för 5G

  Designad och klar

  Trots att Galaxy S23+ är lite större ligger den perfekt i handen – det tack vare sömlösa och mjuka övergångar. Kameralinserna tar för sig vilket gör att designen sticker ut, och det älskar vi, eller hur?