Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.


Förköpsinformation om företagsabonnemang (öppnas i nytt fönster)

Vanliga frågor

 • När du beställer något av våra företagsabonnemang 5 GB, Obegränsat eller Obegränsat Plus med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt på 50 kr/mån.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

  Kontakta om du vill veta mer

 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare.

 • Skaffar du nytt nummer hos oss behöver du själv höra av dig till din tidigare operatör för att säga upp det gamla abonnemanget.

  Väljer du att flytta med ditt nummer sker uppsägningen automatisk och träder i kraft när uppsägningstiden är slut, vanligtvis en månad efter nummerflytten. Tänk på att säkerställa att du inte har någon bindningstid kvar på ditt gamla abonnemang innan du flyttar ditt nummer.

   

Batteri

Batterikapacitet 4400 mAh
Batterityp Li-Ion
Snabbladdning Ja
Trådlös laddning Ja

Egenskaper

Ansiktsläsare Nej
Bluetooth Ja
Fingeravtrycksläsare Ja
Färg Beige, Blå, Svart
Färger från tillverkaren Phantom Black, Cream, Icy Blue
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
IP-klass IPX8
Pekskärm Ja
Redo för 5G Ja
Trådlös wifi-standard 802.11 a/b/g/n/ac/6e
USB Ja
USB-version Type-C 3.2
Vattentålig Ja

Internt

Dubbla sim-kort Ja
Finns i RAM-storlekarna 12 GB
Internminne 256 GB, 512 GB
Operativsystem Android 13
Processorkärnor Octa Core
RAM 12 GB
Sim-kort E-sim, Nano-sim
System on a Chip (SoC) Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2

Kamera

Antal kameror baksida 3
Bildstabilisator Ja
Kameraspecifikationer 50 MP, f/1.8 + 12 MP UltraWide, f/2.2 + 12 MP Tele, f/2.2
Kameraupplösning fram 10 MP
Kameraupplösning huvudkamera 50 MP
Videoupplösning 4K (2160p)

Mått

Bredd 129.9 mm
Djup 6.1 mm
Höjd 154.9 mm
Vikt 253 gram

Produkt

Märke Samsung

Skick

Begagnad Nej

Skärm

Skärmstorlek 7.6 tum
Skärmtyp Dynamic AMOLED
Upplösning 2176x1812

Samsung Galaxy Z Fold5

Mobil och surfplatta – samtidigt

Nya Galaxy Z Fold5 är mobilen för dig som vill ha en riktigt stor skärm – som kan vikas ihop till en smidig telefon som går att använda med en hand. Den yttre 6,2"-skärmen är större än den på Galaxy S23, vilket innebär att du enkelt kan göra allt du brukar även i hopfällt läge. Men när du öppnar till den inre 7,6"-skärmen har du plötsligt en surfplatta i handen – redo för såväl arbete som underhållning.

Samsung Galaxy Z Fold5

Kamera i absoluta toppklass

Galaxy Z Fold5 är ett riktigt bra val för dig som gillar att fota och filma. Med en huvudkamera på 50 MP kan du ta skarpa, detaljrika bilder med imponerande färgåtergivning. Var som helst, när som helst – för tack vare Nightography-tekniken blir både bilder och filmer bättre även i svagt ljus. Och vill du komma närmare motivet har du både 3x optisk zoom och 30x Space Zoom till ditt förfogande.

 • Maxade krafter

  Maxade krafter

  Den kraftfulla processorn Snapdragon 8 Gen 2 gör att du kan streama utan fördröjning. Och med ett dubbelbatteri på 4400 mAh kan du dessutom hålla på med det du vill eller behöver göra riktigt länge.

 • Var produktiv överallt

  Med Galaxy Z Fold5 kan du multitaska med upp till tre öppna fönster. Skapa en presentation, scrolla bilder och håll koll på inkorgen – samtidigt. Du kan också fälla upp mobilen i halvöppet läge, ställa den på bordet och ta ett videomöte helt handsfree.

 • 120 Hz inifrån och ut

  Högupplösta, ljusstarka, dynamiska och ultraresponsiva – oavsett om du använder den yttre eller inre skärmen får du en svårslagen skärmupplevelse med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz.