Ingen anslutningsavgift – köp online eller via chatt, spara 200 kr

{{ this.$store.getters.defaultErrorMessage }}

Har du frågor om våra produkter? Ring oss på 0200-159 001 så hjälper vi dig! Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Hjälp med ditt köp? Ring oss på 0200-159 001. Ser du en chattikon nere till höger – klicka på den så är vi tillgängliga direkt.

Vanliga frågor och svar

 • När du väljer något av våra mobila bredband för företag – 20 GB, 100 GB eller 200 GB med 24 månaders bindningstid får du en bindningsrabatt.

  När bindningstiden löper ut försvinner bindningsrabatten men ditt abonnemang fungerar precis som vanligt. Väljer du att förlänga ditt abonnemang i ytterligare 24 månader får du en ny bindningsrabatt.

 • Från samma stund som du börjar använda abonnemanget eller automatiskt 90 dagar från då du tecknade abonnemanget.

 • När din bindningstid har gått ut förlängs inte ditt abonnemang automatiskt. Din uppsägningstid är fortfarande tre månader även om din bindningstid gått ut. Månadskostnaden kan komma att ändras när bindningstiden har löpt ut.

 • Om du har bindningstid kvar är du välkommen att byta till ett nytt abonnemang med likvärdig eller högre surfmängd.

  Det finns några saker som kan vara bra att veta när du uppgraderar ditt abonnemang:

  • Vissa rabatter kan försvinna.
  • Totalkostnaden för ditt abonnemang kan förändras.
 • Nej, det gör det inte. Du fortsätter betala på samma sätt som tidigare, till exempel genom autogiro eller e-faktura om du valt det. Du kan enkelt se nästa fakturas kostnader i appen Telenor Företag.

 • Ja, som kund hos Telenor får du möjlighet att testa ditt nya abonnemang och täckning i 14 dagar med Öppet köp. Vill du inte fortsätta ditt abonnemang betalar du bara för de dagar du har hunnit utnyttja abonnemanget. Läs mer om Öppet köp

Batteri

Batteritid 9 tim
Batterityp Litiumpolymer

Egenskaper

Fingeravtrycksläsare
Färger från tillverkaren
Hörlursuttag (3.5 mm) Nej
Minneskortsläsare
Redo för 5G Nej
Sim-kort E-sim, Nano-sim
Trådlös wifi-standard
USB Ja
USB-version USB‑C

Internt

Internminne 128 GB, 256 GB, 512 GB
Operativsystem iPadOS
Processorkärnor Octa core
RAM 8 GB
System on a Chip (SoC)

Kamera

Antal kameror baksida 2
Kameraupplösning fram 12 MP
Kameraupplösning huvudkamera 12 MP
Videoupplösning 4K (2160p), Full HD (1080p)

Mått

Bredd 214.9 mm
Djup 6.4 mm
Höjd 280.6 mm
Vikt 685 gram

Produkt

Märke Apple

Skärm

Skärmstorlek 12.9 tum
Skärmtyp Liquid Retina XDR
Skärmupplösning 2732x2048

Apple iPad Pro 12,9 2021

Superladdad med M1-chippet

iPad Pro 12,9 är en stor nyhet. Inte bara tack vare den generösa skärmen, men också för det kraftfulla Apple M1-chippet som ger prestanda på en helt ny nivå och ett batteri som räcker hela arbetsdagen. Den förtrollande Liquid Retina XDR-skärmen på 12,9 tum är som gjord för att visa och redigera bilder och videor i HDR-kvalitet. Skärmens kamera med ultravidvinkel är perfekt för videosamtal och tillsammans med nya funk­tionen Centrerat syns du mitt i bilden.

Apple iPad Pro 12,9 2021

Ta verkligheten till nästa nivå

iPad Pro 12,9 har flera proffskameror, både vidvinkel och ultravidvinkel med LiDAR-teknik för suveräna foton och videor. Dessutom kan du göra verkligheten lite häftigare med AR-upplevelser. Med Thunderbolt/usb 4 får du snabb anslutning till en hel uppsjö av tillbehör med hög prestanda. Lägg till exempelvis Apple Pencil för att rita och anteckna i dokument, plus det bekväma och smidiga tangentbordet Magic Keyboard med styrplatta.