Microsoft Planner

Få ordning på samarbetet och få mer gjort. Planner är ett projektplaneringsverktyg som hjälper dig att kommunicera med ditt team, delegera uppgifter, dela filer, chatta och hålla löpande koll på status i pågående projekt.

Office 365 - Tydligt och lättarbetat

Tydligt och lättarbetat

Med projektplaneringsverktyg i Office 365 är det lätt att prioritera och agera. Varje projekt kan tilldelas en egen tavla där du kan sätta upp dina att göra-listor. Därefter kan du kategorisera efter status eller efter den person du delegerat uppdraget till. Uppdateringar, ändringar och statusändringar gör du enkelt genom att dra och släppa uppgifterna i tavlan.

Office 365 - Smidigt att samarbeta

Smidigt att samarbeta

Dina pågående projekt samlas under "Mina uppgifter" där du också ser deras status. Genom detta får du och ditt team översikt och koll på vem som arbetar med vad och hur långt varje projekt kommit.

Office 365 - Lägg din tid på rätt sak

Lägg din tid på rätt sak

Med Planner vet alla alltid vad som gäller. Genom att titta på Diagram får du snabbt en lägesöversikt och kan se om gruppen gör tillräckliga framsteg för att nå målet. Få aviseringar via e-post när du tilldelas en uppgift eller läggs till i en konversation.

Alla officeprogram och verktyg


Välj program och verktyg beroende på projekt och behov. Det är enkelt att addera eller ta bort användare. Du behöver heller inte tänka på programuppdateringar då de görs automatiskt och ingår i paketet.
office365apps.png

  

Kontakta oss

Vill du veta mer om Office 365?

Få personlig rådgivning om Office 365 för ditt företag av våra kunniga säljare. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss.

Installation och support för Office 365

Enkel installation och svensk support

När du köper Office 365 från Telenor ingår alltid en svensktalande dedikerad IT-support för ditt företags utsedda administratör. Supporten har certifierade experter med stark servicekänsla. Supporten är öppen vardagar kl 8–17, ni får ett eget direktnummer och mailadress till våra experter.