Microsoft Teams

Teams är navet för ditt företags samarbete. Kommunicera effektivare med dina kollegor via gruppchatt och videomöten. Ni samarbetar smart med integrerade Office 365-appar.

Office 365 - Kommunicera på bästa möjliga sätt

Kommunicera på bästa möjliga sätt

Teams är ett samarbetsverktyg som hjälper dig att konversera, även på distans, och på det sätt som passar bäst: Röstsamtal, video- och gruppchatt eller gruppsamtal där alla kan se varandra.

Office 365 - Microsoft Teams

Samarbeta smart och i realtid

Med Microsoft Teams har ditt team möjligheten att dela dokument och samtidigt uppdatera dem. Exempelvis när ni arbetar i Excel, OneNote, PowerPoint, Power BI, SharePoint och Word.


Alla officeprogram och verktyg

Välj program och verktyg beroende på projekt och behov. Det är enkelt att addera eller ta bort användare. Du behöver heller inte tänka på programuppdateringar då de görs automatiskt och ingår i paketet.
office365apps.png

  

Installation och support för Office 365

Enkel installation och svensk support

När du köper Office 365 från Telenor ingår alltid en svensktalande dedikerad IT-support för ditt företags utsedda administratör. Supporten har certifierade experter med stark servicekänsla. Supporten är öppen vardagar kl 8–17, ni får ett eget direktnummer och mailadress till våra experter.

Alltid hos Telenor

Helhetslösningar för företaget

Helhetslösningar för alla företag
Våra helhetslösningar 

Kundservice alltid öppet

Hjälp och support på dina villkor
Till kundservice

Stabilt och säkert nät

Stabilt och säkert nät
Vårt nät

Kontakta oss

Vill du veta mer om Office 365?

Få personlig rådgivning om Office 365 för ditt företag av våra kunniga säljare. Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret så hör vi av oss.