Smarta städer

Urbanisering och globalisering gör att många av våra städer växer. Med IoT kan vi möta framtidens utmaningar och göra våra städer smartare, effektivare och mer hållbara.

Så gör vi en stad till en smart stad genom Internet of Things

H22 - A smarter city

Telenor är stolt partner till H22 – A Smarter City. Helsingborgs stora satsning på innovation och digitalisering för en mer hållbar stadsutveckling.

Våra IoT-lösningar

Vi har lång erfarenhet av att implementera IoT-lösningar. Vi hjälper till med kartläggning, digitaliseringsstrategi och fortsatt plan framåt.

Framtid med självkörande bilar

Snabbare mobilkommunikation och bättre teknik gör att hela transportsystemet är i förvandling. Teknik som i framtiden banar vägen för helt självkörande bilar. Men det innebär även utveckling av nya digitala tjänster och dessutom smarta funktioner i bilarna som till och med kan rädda liv.

Kundcase

I den framtida staden är allt uppkopplat

Smart City-företaget Capelon står redo för nästa kapitel i sin IoT-resa. Nu ska hela städer kopplas upp mot "lampornas internet" med hjälp av Telenors konnektivitet.

Är ditt företag redo för IoT?

Vill du komma i kontakt med någon av våra IoT-specialister för att få rådgivning kring vilka lösningar som passar dig och ditt företag bäst? 

Lämna dina uppgifter i vårt formulär så hör vi av oss inom kort.