Söka och filtrera kontakter

Här får du information om hur du söker och filtrerar kontakter.


Sökfält

Sök och ring upp är ett fritextfält som gör det möjligt att söka efter kontakter.
Du kan söka på namn, telefonnummer och du kan också ringa din kontakt direkt från sökfältet.

Telefonboken listar alla företagets kontakter.

Företagskontakter
Finns i den gemensamma företagstelefonboken. Kontakterna finns tillgängliga och kan hanteras i både mobilappar och datorklienter.

Mina Kontakter
Mina kontakter listar de kontakter ur företagets telefonbok som du har valt att göra till dina egna samt favoriter som är utvalda ur användarens ”Mina kontakter.” Favoritlistan synkas mellan dator och mobilappar. Du kan hantera flera kontakter åt gången genom att hålla in ctrl och klicka. 

Mina kontakter finns bara tillgängliga i datorklienten och är ett mellansteg mellan företagskontakter och favoriter. Kontakterna dyker upp i en separat kontaktlista och kan därefter favoritmarkeras. Du kan ha en längre lista av Mina Kontakter men väljer bara att skapa favoriter för dina 5-10 mest frekventa kontakter. 

Favoriter
Detta är kontakter som du har markerat som favoriter. Kontakterna synkar i både datorn och mobilen, dvs har du lagt till en favorit i mobilappen så kommer den att synas även i datorn. För att skapa en favorit i datorn så måste du först göra den till en ”Min kontakt” och sedan favoritmarkera den. Företagskontakter kan favoritmarkeras direkt i mobilappen.

För att få fram information och/eller redigera en kontakt, ställ muspekaren över namnet på kontakten.

oversikt_kontakter_onex.png