Experthjälp av våra konsulter

Telenors experter med lång och bred IT-erfarenhet kan stärka ditt företag med riktig spetskompetens. Både till korta projekt och långsiktiga strategiska mål.

En skräddarsydd lösning

Vilka sorters nätverk- eller säkerhetslösningar ni behöver spelar ingen roll. Våra experter kan hjälpa till med det mesta och har lång erfarenhet och hög kompetens inom affärskritiska IT-lösningar.

Detta gör att ni säkerställer en flexibel och kostnadseffektiv modell, slipper anställa nytt och får en lösning som passar just ert företag perfekt.

Konsulttjänster från Telenor

Högkvalificerade konsulter med bred kompetens hjälper ert företag med det ni behöver inom IT, säkerhet och nätverk. De kan vara er arkitekt eller designer och bidra med helhetslösningar, men även fungera som er strategiska samarbetspartner och rådgivare.

Våra experter håller sig också uppdaterade genom nya certifieringar*, utbildningar och andra intressanta uppdrag. På så sätt får ni rätt kompetens på rätt plats som kan hjälpa er med vad ni än behöver i digitaliseringsprocessen.

Certifieringar

*Våra konsulter har tydliga expertkunskaper och en mängd olika certifieringar inom en mängd olika områden. Bland annat dessa:

  • CCIE, CCDA, CCNA, CCDP, CCNP och CCDE
  • ITIL
  • TOGAF

Vad är nästa steg för ert företag?

Jag heter Tomas Flodin och är en av Telenors experter inom säkerhet och nätverkstjänster. Kontakta mig om du vill prata mer om ert företags möjligheter.

Rätt nätverk till just ditt företag


Vi hjälper er att hitta i nätverksdjungeln.

Vi hjälper er att hänga med

Gå mot nya tidens nätverk. Vi vägleder er rätt.