Skydda er mot hackare

Våra experter analyserar ert nätverk och upptäcker era säkerhetsbrister. Genom att låta oss tänka som hackare får ni ett skydd som fungerar på riktigt.

Upptäck era brister

Behovet av ett kraftfullt digitalt skydd är idag större än någonsin. För en dator är det enda man egentligen behöver om man vill hacka ett företag och komma åt all deras värdefulla data.

Genom att låta våra experter hacka ert nätverk, och ge förslag på åtgärder, får ni ett försvar som hjälper er stå stadigt i 20-talets IT-miljö.

Sårbarhetsanalys från Telenor

Våra experter analyserar er infrastruktur genom att hämta öppen information på samma sätt som en hacker hade gjort. IP-adresser, öppna portar, subdomäner, servermjukvara, tjänster och protokoll dokumenteras och brister i säkerheten upptäcks innan de kunnat utnyttjas.

Detta ingår i Telenors sårbarhetsanalys:

  • En rapport, i två delar, med identifierad data, funna sårbarheter och åtgärdsförslag.
  • Del ett innehåller en lista på subdomäner, IP-adresser, portar, certifikatinformation och antalet identifierade säkerhetsproblem listade efter hög, medium och låg risk.
  • Den andra delen riktar sig till administratörer, och innehåller djupare teknisk data om varje informationspunkt samt förslag på åtgärder.

Vad är nästa steg för ert företag?

Jag heter Tomas Flodin och är en av Telenors experter inom säkerhet och nätverkstjänster. Kontakta mig om du vill prata mer om ert företags möjligheter.

Fem säkerhetsmissar på jobbet du måste ha koll på

Allt snabbare digitalisering skapar enorma möjligheter - men också risker. I vår senaste Sifo-undersökning har vi tagit reda på hur vanliga Sveriges fem allvarligaste säkerhetsmissar är.

Ladda ner rapporten nu och ta reda på vad du kan göra åt saken.