Allt från Telenor Live: Framtidens arbetssätt

Här, där eller mitt emellan? Idag jobbar de flesta företag stenhårt med att hitta rätt arbetssätt, vilket verkligen inte är lätt. Gamla lagar och regler har upphört att gälla – eller har de?

På vårt webinar den 9 mars bjöd vi in en rad experter för att reda ut begreppen kring framtidens arbetsplats. Många spännande diskussioner och mängder av frågor från tittarna blev resultatet. Här har vi valt ut guldkornen så att du kan uppdatera dig i efterhand samt ladda ner vår rapport.

Missade du Telenor Live?

Vi spelade givetvis in hela webinaret så att alla kan ta del av det i efterhand. Här får du hela bilden, alla diskussionerna och givetvis även paneldebatt och eftersnack.

Guide: Framtidens digitala samarbete

Tips, tricks och goda råd. Så kan man sammanfatta vår guide som ger dig ett handfast underlag för att driva frågan i ditt företag.

Våra gästers bästa tips

Det sades mycket smart och bra på vårt webinar om framtidens arbetssätt. Här har vi samlat våra gästers bästa tips i användarvänligt videoformat.

Samla det digitala arbetet med Microsoft Teams

Teams återkommer som en röd tråd i våra diskussioner. För många företag har det blivit ”go-to”-verktyget för kommunikation. Och möjligheterna att utveckla tjänsten är större än vad de flesta känner till.