Allt från 5G on Tour

Här har vi valt ut guldkornen så att du kan uppdatera dig i efterhand samt ladda ner vår guide.

Missade du eventet eller vill du se det igen?


Vi spelade givetvis in hela webinaret så att alla kan ta del av det i efterhand.

  

Sverigekarta med Malmö inringat

Stockholm, Göteborg och Malmö först ut med 5G!

Vårt mål är att 99 procent av Sveriges befolkning ska ha tillgång till 5G redan 2025. Först ut är Göteborg, Malmö och Stockholm med tillhörande kranskommuner. I dessa storstadsområden kan du redan nu surfa i 5G-hastighet. Förutom den stora 5G-utrullningen över hela landet genomför vi tillsammans med Tele2 och våra leverantörer Nokia och Ericsson den största nätmoderniseringen någonsin i Sverige.

Vi uppgraderar alla befintliga siter – och utökar dessutom antalet med 60 procent. Det gör att vi kan skapa ett snabbare och säkrare mobilnät som ger en bättre upplevelse för alla våra kunder.

5G-guide

Utforska möjligheterna med 5G

Vi befinner oss just nu i ett omvälvande teknikskifte. Med utrullningen av 5G går också startskottet för en teknologisk resa som kommer ta oss till nya outforskade platser. I vår 5G-guide har vi samlat våra bästa råd och exempel för att du och ditt företag ska få en överblick av den nya tekniken och vilka möjligheter den skapar.

  

Nyfiken på våra kommande event och webinars?

Skriv upp dig på intresselistan så håller vi dig uppdaterad.

  

  

Kontakta oss

”Utrullningen av 5G kommer påverka hela samhället, allt från industrin till människors vardag. De aktörer som är bäst förberedda är de som har störst möjlighet att lyckas” 

Sara Kebert, nätexpert Telenor