Cisco WebEx - Videokonferens

Cisco Webex från Telenor gör det möjligt att samarbeta, driva projekt och dela information med kollegor, kunder och partners oavsett var ni befinner er geografiskt.

Ha möten via dator med Cisco WebEx från Telenor. Du kan hålla en presentation, redigera filer och samarbeta via whiteboards utan att någon mötesdeltagare behöver resa. Smidigt eller hur? Till Kom igång-guiden.

Marknadsledande inom videokonferens

Cisco WebEx passar dig som vill ha en videokonferens med avancerade möjligheter, många olika funktioner och som har höga krav på säkerhet. 

Cisco WebEx stödjer PC, Mac, smartphones och surfplattor och är även kompatibelt med Skype for Business. Du och dina mötesdeltagare kan därför delta i samma möte oberoende av vad alla sitter på för lösning. Full integration till Telenor Telefonkonferens om du vill genomföra webinars och större events online samt möjlighet till integration med Outlook gör det enkelt att boka möten och smidigt för dina deltagare som får inbjudan direkt i sin kalender.

Med Cisco WebEx kan du:

  • Genomföra presentationer till vem som helst, var som helst

  • Dela med dig av dokument för granskning eller redigering online

  • Låta deltagarna få kontroll över programvaran på din dator

  • Se varandra genom att koppla på en webbkamera

  • Genomföra videokonferenser, evenemang, kampanjer, webbseminarier och utbildningar i realtid, utbilda och supporta på distans.

Kom igång med Cisco WebEx från Telenor

Lämna dina uppgifter i vårt kontaktformulär så hör vi av oss.

  

Vi vägleder dig och ditt företag

Madeleine, Andreas och Fredrik vägleder gärna ditt företag med unika kommunikationslösningar. Chatta med oss direkt eller lämna dina uppgifter så kontaktas du snart.

Hur effektivt samarbetar du?

Det finns en mängd digitala verktyg. Hur anammar du tekniken? Och hur effektivt samarbetar du? Gör vårt snabbtest.

Rapport om digital frustration

Det digitala samarbetet fungerar långt ifrån smärtfritt. Läs vår nya Sifo-rapport om utmaningar och framgångsfaktorer.

Vanliga frågor och svar