Nätverk och Säkerhet

Ökad digitalisering innebär enorma möjligheter, men också nya risker och hot. För att klara av den digitala transformationen och gardera företaget mot eventuella angrepp krävs därför ett nätverk som är både flexibelt och säkert.

Specialistkompetens

Våra specialister och integratörer hjälper er genom varje steg av processen.

Världsledande partners

Vi har valt ut ett mindre antal partners som ger en leverans vi själva skulle vilja ha.

En enda kundkontakt

Snabb och trygg hjälp och utveckling genom en egen rådgivare som kan er affär.

Managerade tjänster

Med en managerad tjänst köper ni en komplett funktion/lösning, till exempel ett WiFi-nätverk eller behörighetskontroll. Då ansvarar vi för installation, drift, felsökningar – helt enkelt allt som har med den dagliga driften av systemet att göra. All kontakt med oss sker via en egen rådgivare som har full koll på er setup.

Läs mer om våra nätverkstjänster och säkerhetstjänster

Specialister till din tjänst

Våra specialister har lång erfarenhet av framtiden inom IT-branschen. De har djupa kunskaper inom nätverk, säkerhet och lagring. De förblir de bästa genom att hela tiden utveckla sina kunskaper genom utbildning. Våra specialister bidrar med spetskompetens och erfarenhet i alla projekt, även säkerhetsklassade uppdrag.

Partners och leverantörer

Vi samarbetar med ett mindre antal, noga utvalda partners. Deras expertområden och kompetens kompletterar våra egna erbjudanden så att vi alla ska kunna bli bättre tillsammans. Då kan vi skapa en smidig lösning som passar ditt företag perfekt idag och som enkelt anpassas när era behov förändras.

Se utvalda nätverks- och säkerhetstjänster

50x50pxPicto__Safe services-Security_02.png  SD-WAN
SD-WAN är helhetslösningen som ger ditt företag ännu bättre prestanda, större flexibilitet än någonsin och säkerhet ända ut i det trådlösa wifi-nätet. Läs mer om SD-WAN

50x50_speed2.png Managerat WiFi
Särskilda krav eller komplexa miljöer är inget problem om du låter oss ta helhetsansvaret för ert trådlösa nätverk.
Läs mer om Managerat WiFi


63x63pxPicto__guy 02.png  Managerat LAN
Med LAN levereras ett komplett, stabilt och högpresterande nätverk. Vi sköter installation, drift och service och ser till att allt funkar som det ska.
Läs mer om Managerat LAN

50x50pxPicto__Error page.png Managerad behörighetskontroll
Med vår tjänst får du synlighet och kontroll över allt som kopplas in i ditt företags nätverk.
Läs mer om Managerad behörighetskontroll

50x50_guy.png Managerad brandvägg
Vi baserar vår brandvägg på produkter från vår världsledande partner Fortinet. Brandväggen sköts av personer med mångårig erfarenhet och otaliga installationer i ryggen.
Läs mer om Managerad brandvägg

 50x50Picto__Safe services-Security_01.pngDDoS-skydd
En nätcentrisk lösning skyddar mot överbelastningsattacker. Vår utrustning i egna nät realtidsanalyserar trafiken och känner av misstänkta flöden.
Läs mer om DDoS-skydd

  

Kontakta oss

Vad är nästa steg för ert företag?

Boka rådgivning med en av våra experter inom nätverk och säkerhet. Genom att kartlägga era behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just er verksamhet.

Guide: SD-WAN
– molnet som det borde vara

SD-WAN är helhetslösningen som ger ditt företag bättre prestanda, större flexibilitet och säkerhet ända ut i det trådlösa WiFi-nätet. SD-WAN är helt enkelt framtidens nät. Lär dig mer om fördelarna och hur ni tar vara på möjligheterna i vår guide.

Nya spelregler för hybridkontoret

Lösningar och tips för att ställa om till framtidens arbetsplats. Ladda ned rapporten här!