Nätverk och säkerhet

Skydda och samla ditt företags digitala tillgångar med våra branschledande säkerhetstjänster. Flexibelt och affärseffektivt - utan att tumma på säkerheten.

 

Tillsammans med branschledande partners erbjuder vi på Telenor helhetslösningar inom nätverk och säkerhet. Vi ser till att tekniken gör skillnad för dig och ditt företag.

Med Telenor som partner får du

nat-sak-operator.png

En nordisk operatör med global räckvidd

Med 158 miljoner kunder på åtta marknader erbjuder vi både vårt globala partnernätverk och en stark lokal närvaro.

nat-sak-helhetslosningar.png

En helhetsleverantör

Genom att kombinera styrkan av att vara operatör, med vår expertis som integratör, kan vi ta fram skräddarsydda helhetslösningar till ditt företag.

nat-sak-radgivning.png

Personlig rådgivning

Vi skapar anpassade lösningar efter ditt företags utmaningar. Personligt, enkelt och på era villkor.

  

Upptäck och hantera företagets sårbarheter med våra säkerhetstjänster

50x50pxPicto__Safe services-Security_02.png  SD-WAN
Helhetslösningen som ger ditt företag bättre prestanda, större flexibilitet än någonsin och säkerhet ända ut i det trådlösa wifi-nätet.
Läs mer

50x50_speed2.png  Managerat WiFi
Särskilda krav eller komplexa miljöer är inget problem om du låter oss ta helhetsansvaret för ert trådlösa nätverk.
Läs mer


63x63pxPicto__guy 02.png  Managerat LAN
Med LAN levereras ett komplett, stabilt och högpresterande nätverk. Vi sköter installation, drift och service och ser till att allt funkar som det ska.
Läs mer

50x50pxPicto__Error page.png  Managerad behörighetskontroll
Få synlighet och ta kontroll över allt som kopplas in i ditt företags nätverk.
Läs mer


50x50_guy.png  Managerad brandvägg
Baserad på produkter från vår världsledande partner Fortinet. Brandväggen sköts av personer med mångårig erfarenhet och otaliga installationer i ryggen.
Läs mer


 50x50Picto__Safe services-Security_01.png DDoS-skydd
En nätcentrisk lösning som skyddar mot överbelastningsattacker. Vår utrustning i egna nät realtidsanalyserar trafiken och känner av misstänkta flöden.
Läs mer

  

Kontakt

Säkra upp er data med hjälp av våra experter

När digitaliseringen accelererar – och erbjuder nya affärsmöjligheter – måste du kunna lita på att ditt företags data hanteras på ett säkert sätt.

Genom att kartlägga ditt företags behov kan vi tillsammans hitta en skräddarsydd lösning som passar just din verksamhet.

  

Partners och leverantörer

Vi samarbetar med branschledande partners i ett globalt nätverk. Tillsammans ser vi till att ni står rustade mot säkerhetsrisker och nätverksutmaningar. Vi optimerar erbjudandet för att fler företag ska kunna dra nytta av kapaciteten som den nya tekniken erbjuder. Det är ett förtroende som bygger på personliga och långsiktiga relationer.

  


Läs mer om managerade tjänster

Managerade tjänster

Med en managerad tjänst köper ni en komplett funktion/lösning, till exempel ett WiFi-nätverk eller behörighetskontroll. Då ansvarar vi för installation, drift, felsökningar – helt enkelt allt som har med den dagliga driften av systemet att göra. All kontakt med oss sker via en egen rådgivare som har full koll på er setup.

Läs mer om våra nätverkstjänster och säkerhetstjänster