Stora företag, större behov

I ett riktigt stort företag hittar man alla typer av behov. Vi har lösningarna oavsett om det handlar om bredd eller spets.

Lösningar för det stora företaget

Ju fler man är, desto större är behoven. Hos oss hittar du lösningar för det stora företaget (+100 personer). IoT (Internet of Things), Mobil som tjänst, nätverk, säkerhetstjänster och växellösningar är bara några av de tjänster som du kan välja mellan. Lösningar som gör att ni jobba bättre tillsammans.

Vilka lösningar vill du veta mer om?

Nätverk

Nätverkstjänster för alla företag som klarar av dagens höga krav på säkerhet, snabbhet och flexibilitet. Läs mer om SD-WAN, LAN/Wireless LAN, WAN med flera.

Säkerhet

Säkerhetstjänster som hjälper er att tryggt kunna hantera kunddata, tjänster och annan information. Läs mer om DDoS-skydd och MDM med flera.

Sms-tjänster

Nå snabbt ut med information till kunder och anställda med vår sms-tjänst. För effektivare kriskommunikation, planering och påminnelser.

Möte och samarbete

Ha möte och samarbeta med kunder och kollegor oavsett var du befinner dig. Med våra mötestjänster blir det smidigt att jobba tillsammans på distans.

Mobil som tjänst

Mobil som tjänst är en skalbar helhetslösning för företagets mobiler. Vi erbjuder allt från inköp, montering och installation till utbyte och mobilåtervinning.

Vad är nästa steg för ert företag?


Har du frågor om vilken lösning som passar ditt företag bäst, kommande upphandlingar eller pris- och offertförfrågningar? Kontakta oss så hjälper våra personliga rådgivare dig.

  

Samla allt i Teams!

Har Teams blivit ett av era viktigaste verktyg? Då är ni inte ensamma. Men vad ni däremot är ensamma om är era unika förutsättningar, och det tar vi fasta på med Smart kommunikation. Genom att integrera Teams och telefonilösning på ett världsunikt sätt blir kontakten med kunder och andra både enklare och mer effektiv.

IoT-lösningar

IoT ger nya affärsmöjligheter och öppnar för en helt ny marknad inom innovation och teknik. Vi erbjuder helhetslösningar inom IoT, från koncept och design till drift och intäktsskapande.

En plattform till allt

Växel- och samarbetsverktyget Telenor One X växel är en helhetslösning med traditionella växeltjänster samt video, chatt och fildelning för effektivare samarbete med kollegor och externa kontakter.

Vad behöver ditt företag?

Har du frågor om vilken lösning som passar ditt företag bäst, kommande upphandlingar eller pris- och offertförfrågningar? Kontakta oss om du vill prata mer om ert företags möjligheter.

Ramavtal kammarkollegiet

Vi på Telenor är stolta över att vara leverantör på kammarkollegiets samtliga fyra ramavtal inom kommunikationslösningar.