Stora företag, större behov

I ett riktigt stort företag hittar man alla typer av behov. Vi har lösningarna oavsett om det handlar om bredd eller spets.

Lösningar för det stora företaget

Ju fler man är, desto större är behoven. Hos oss hittar du lösningar för det stora företaget (+100 personer). IoT (Internet of Things), Mobil som tjänst, nätverk, säkerhetstjänster och växellösningar är bara några av de tjänster som du kan välja mellan. Lösningar som gör att ni jobba bättre tillsammans.

Vilka lösningar vill du veta mer om?

Nätverk

Nätverkstjänster för alla företag som klarar av dagens höga krav på säkerhet, snabbhet och flexibilitet. Läs mer om SD-WAN, LAN/Wireless LAN, WAN med flera.

Säkerhet

Säkerhetstjänster som hjälper er att tryggt kunna hantera kunddata, tjänster och annan information. Läs mer om DDoS-skydd och MDM med flera.

Teams

Med Smart kommunikation samlar du allt digitalt arbete på ett ställe. Genom en smidig integration blir det möjligt att ringa och ta emot samtal direkt i Teams.

IoT-lösningar

IoT ger nya affärsmöjligheter och öppnar för en helt ny marknad inom innovation och teknik. Vi erbjuder helhetslösningar inom IoT, från koncept och design till drift och intäktsskapande.

Mobil som tjänst

Mobil som tjänst är en skalbar helhetslösning för företagets mobiler. Vi erbjuder allt från inköp, montering och installation till utbyte och mobilåtervinning.

Vad är nästa steg för ert företag?


Har du frågor om vilken lösning som passar ditt företag bäst, kommande upphandlingar eller pris- och offertförfrågningar? Kontakta oss så hjälper våra personliga rådgivare dig.

  

Mobila privata nät

Mobila privata nät är ett skräddarsytt 5G-nät med maximal prestanda. Genom att addera pålitlighet och högre hastigheter kan ditt företag hantera stora datamängder, utan externa störningar. Ni får en bättre överblick i produktionen och ett effektivt skydd mot företagets sårbarheter.

En plattform till allt

Växel- och samarbetsverktyget Telenor One X växel är en helhetslösning med traditionella växeltjänster samt video, chatt och fildelning för effektivare samarbete med kollegor och externa kontakter.

Vad behöver ditt företag?

Har du frågor om vilken lösning som passar ditt företag bäst, kommande upphandlingar eller pris- och offertförfrågningar? Kontakta oss om du vill prata mer om ert företags möjligheter.

Ramavtal kammarkollegiet

Vi på Telenor är stolta över att vara leverantör på Kammarkollegiets ramavtal för kommunikationstjänster inom tele- och datakom.