Samarbeta tryggt

Trygghet på en digital arbetsplats.


Vi lever i en digital värld där vi är lika uppkopplade hemma som på våra jobb. Det gör att vi lätt tar för givet att det som händer i våra datorer och mobiler också stannar där. Men hur trygga är vi egentligen på våra uppkopplade arbetsplatser?

Råd från experten

”Cybersäkerheten prioriteras ofta bort”

Det går inte att jobba med sin digitalisering resa utan att jobba med sin cybersäkerhet. Ta del av experten Carolin Runnquist bästa tips för tryggare samarbeten på en digital arbetsplats.

Sifo-rapport: Sveriges vanligaste säkerhetsmissar på jobbet


Allt snabbare digitalisering skapar enorma möjligheter - men också risker. I vår senaste Sifo-undersökning har vi tagit reda på hur vanliga Sveriges fem allvarligaste säkerhetsmissar är. Ladda ner rapporten nu och ta reda på vad du kan göra åt saken.

  

Gör det enkelt att samarbeta tryggt


Idag är de flesta verksamheter i behov av olika kommunikations- och nätverkslösningar. Detta innebär också ökade krav på säkerhet och skydd. Se vad vi kan hjälpa dig med.

  

Vad är nästa steg för ert företag?

Jag heter Tomas Flodin och är en av Telenors experter inom säkerhet och nätverkstjänster. Kontakta mig om du vill prata mer om ert företags möjligheter.