WREBIT - smidig redovisning mellan gigen och studion

I en studio i Stockholm träffar vi Emil Gullhamn, artist, låtskrivare och företagare. En kreativ sysselsättning som också kräver struktur och ordning på det ekonomiska. Det har Emil skaffat tack vare Telenor och Wrebit.

Emil Gullhamn slog igenom med sitt band State of Drama i Melodifestivalen 2013. Nu har han en solokarriär med spelningar över hela landet, en tillvaro som innebär mycket resande och pendlande mellan Stockholm och hemstaden Borås.

- Att vara artist och företagare är väldigt spännande. Jag har alltid varit intresserad av båda delarna för att kunna leva på min hobby, säger Emil Gullhamn.

En nyckel till framgång i musikbranschen är att träffa människor och bygga nätverk. Dessa aktiviteter kräver i regel redovisning i form av kvitton och underlag, ett arbete som tidigare krävde mycket tid och resurser för Emil.

- Min revisor slet sitt hår när jag kom in med en kasse full med osorterade kvitton. Det var rent kaos kan man säga, säger Emil och skrattar.

Med Wrebit har Emil Gullhamn hittat en smidig lösning som fungerar i vardagen.

- Wrebit passar mig perfekt eftersom jag är så mycket på språng. Jag kan sitta i turnébussen eller på fiket när jag har en stund över, lägga upp kvitton, skicka fakturor och enkelt bokföra allt direkt via appen.

Emil Gullhamn tror att Wrebit passar många småföretagare.

- Jag samlar fortfarande alla kvitton som måste sparas i lådan, men tack vare Wrebit har jag full koll på alla siffror direkt när jag behöver dem, Telenor och Wrebit har verkligen gjort mig till en bättre företagare, säger Emil Gullhamn.


Relaterade produkter

Wrebit

Fakturera och bokför snabbt och enkelt direkt i mobilen. Spara tid så att du kan göra din grej. Med Wrebit kan du checka av administrationen oavsett var du är.

Abonnemang

Jobba var som helst. Ta med dig hela din surf när du reser i EU/EES. Välj obegränsat med surf om din business alltid är igång. 

Vad behöver ditt företag?

Madeleine, Andreas och Fredrik är tre av våra stjärnsäljare som gärna vägleder ditt företag med unika kommunikationslösningar. Allt du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter så kontaktas du snart.